100% circulair

We zien dat steeds meer middelgrote en grote bedrijven overstappen op bewust en duurzaam afvalmanagement. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar hiermee levert een organisatie ook een actieve bijdrage aan het verlagen van hun CO2 footprint.

 


BonTon: de inzamelmodule van goede komaf

De BonTon is een nieuwe afvalscheidingsmodule volledig gemaakt van gerecycled polypropyleen kunststof, waarmee een onderneming zich kan onderscheiden en tevens een bijdrage levert aan het milieu. De BonTon staat voor het optimaal hergebruiken van grondstoffen. Door te scheiden aan de bron, wordt bijgedragen aan verantwoorde afvalrecycling voor een duurzame samenleving.

Modulair en mileubewust
De BonTon is eenvoudig aan elkaar te klikken tot een complete afvalscheidingsunit. Hierdoor wordt op een centrale plaats in een organisatie effectief GFT, plastic, papier, bekers en restafval gescheiden ingezameld. De diverse afvalstromen kunnen na de inzameling gescheiden afgevoerd en weer gerecycled worden, waardoor grondstoffen optimaal hergebruikt kunnen worden.

Bekijk de mogelijkheden van de BonTon
 
Biozakken: Ecofriendly recycling

U vindt tevens milieuvriendelijke, afbreekbare afvalzakken in ons assortiment. Deze afvalzakken zijn speciaal voor GFT-afval en etensresten en zijn afbreekbaar. De zakken zijn gemaakt van maiszetmeel; zijn zeer sterk en hebben veel eigenschappen van regulier plastic, maar dan verantwoord, duurzaam en composteerbaar.

Bestel direct uit voorraad via de website of neem voor meer informatie contact met ons op.

  • Composteerbaar
  • 20, 60, 140 of 240 liter
  • Uit voorraad leverbaar
bestel
 
WEBPORTAL
Meer informatie over onze artikelen vindt u op onze website. Na inloggen download u eenvoudig aanvullende productinformatie en datasheets. 

NAAR WEBPORTAL

Contact Gegevens

Klantenservice staat hoog bij ons in het vaandel. Onze verkoopafdeling ondersteunt u met professioneel advies.

Voor extra informatie of persoonlijk contact kunt u e-mailen naar verkoop@vepabins.nl of bellen met de bestellijn

Schrijnwerkersweg 15,
1786 PC, Den Helder

Vepa Bins Bestellijn:
Tel: 0223 668383
CONTACT ONS

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.